ODABERITE SLIKU I SAZNAJTE ŠTA VAM TRENUTNO NEDOSTAJE U ŽIVOTU!


Od ovih 8 fotografija trebate odabrati onu koja vam se trenutno najviše sviđa. Ona otkriva šta vam trenutno nedostaje u životu.

1. Klupa u parku

Klupa u parku simbolizuje činjenicu da vam nedostaje određena osoba. Možda je to neko od vaših rođaka s kojima ste odavno izgubili kontakt ili je možda to odavno zaboravljeni prijatelj? Vreme je za sastanak! Trebate provesti veče u dobrom društvu. To je upravo ono što vam trenutno nedostaje.

2. Šumska staza

Odabirom staze u šumi, podsvesno želite promene, u sebi i na sebi, unutra[nje i spoljne. Promenite imidž, stil, napravite novu frizuru! A možda vam je potrebno preuređenje u kući? Trebate samo učiniti nešto novo: započeti učiti strani jezik, prijaviti se na kurseve o kojima ste dugo razmišljali, ali još se niste odlučili, počnite pevati, crtati, plesti …. Radite ono što vas inspiriše i čini srećnim.

3. Prekrasan pogled na grad

Žudite za avanturama i putovanjima. Razmislite, koliko dugo niste na odmoru? Mislite o dugim putovanjima, različitim gradovima, možda čak i zemljama, a vi ste zaglavili u zagušenom gradu, a što je još gore, slobodno vreme provodite gledajući televiziju. Je li to ono što stvarno želite? Učinite svoje slobodno vreme raznolikim i zanimljivim. Naravno, ne mogu svi priuštiti obilazak Pariza, ali možete pronaći fascinantna i lepa mesta u blizini grada u kojem živite. Sednite u automobil i vikendom krenite na obilazak mesta na kojima još niste bili. Avanture vas očekuju tamo!

4. Kuća u planinama

Treba vam vremena da budete sami sa sobom, da se opustite od ljudi, od briga. Možda je vaš rad usko povezan s komunikacijom ili ste jednostavno jednostavno vrlo društven karakter, ali umorni ste. Svi ponekad moraju biti sami kako bi povratili svoje mentalne i energetske moći. Ne možete dati sve od sebe društvu, prvo se morate setiti svog psihološkog zdravlja.

5. Jezero

Jeste li ikada imali misli da odustanete od svega i da živite u jedinstvu sa šumom? Najverovatnije ne živite punim životom, zavisite o okolnostima. Trebate slobodu. Hitno trebate naučiti da slušate svoje srce i da ga sledite. I tada ćete videti gde vas vode vaši snovi, inače se ništa u vašem životu neće promeniti. Naravno, to ne znači da se trebate potpuno odreći civilizacije i živeti kao divljak, ali nastaviti živeti u ovako uskom okviru kao do sada, takođe nije najbolja opcija.

6. Ulica starog grada

U vašem životu nema reda i sistema. Imate sledeći problem: ponekad vam se čini da je vreme stalo i da se proteže beskonačno polako, a onda se odjednom ispostavi da vremena nedostaje. Ako je to slučaj, onda morate naučiti upravljati vremenom. Trebate naučiti kako napraviti plan i strogo ga slediti. Ali, ne zaboravite prilikom izrade plana uvrstiti i odmaranje, jer u protivnom možete brzo izgoreti.

7. Svetionik na obali

Imate li snove, sanjarite li? Ili možda mislite da je to karakteristično samo za  decu, a odrasli bi trebali trezveno gledati na život? Dopustite mi da kažem da duboko grešite. Snovi pomažu u stvaranju stvarnosti. Ako nemate san, čemu biste trebali težiti? Zamislite šta zapravo želite. Sad razmislite kako to oživeti. Morate ponovo naučiti sanjati.

8. Plaža

Za sebe možete reći da ste radoholičar ili da se jednostavno zanemarujete u svakodnevnom životu. Vi sami počinjete osećati da su vam intelektualni i energetski resursi iscrpljeni. Da biste ih obnovili, morate češće biti na svežem vazduhu, u prirodi. Odmarajte se u šumi, uz reku ili uz more … Morate se malo opustiti. Vaš posao nigde neće pobeći od vas.

zen.yandex.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr