TEST: ŠTA VAS USKORO ČEKA U LJUBAVI?


Intuitivno odaberite sliku koja vas privlači. Ona otkriva šta vas očekuje u ljubavi!

#1 Ako imate partnera, možda ćete početi osećati neku vrstu negativne energije. Ako se to dogodi, pokušajte ne podsticati tu negativnu energiju, jer ona može okončati vašu vezu. Izbegavajte nepotrebne sukobe i rutine. Ako prevladate ovu negativnu energiju, dogodiće se promena u vašem odnosu koja će vam pomoći da zacelite sve svoje rane! Ako ste slobodni, upoznaćete vrlo zanimljivu osobu. To poznanstvo bi se moglo pretvoriti u veliku ljubav.

#2 Ako želite da vaš odnos postane skladniji i pozitivniji, važno je razgovarati o onome što trebate poboljšati u svom odnosu. Poboljšanja su moguća, ali potrebna je iskrenost. Ako ste slobodni, upoznaćete neke zanimljive osobe, ali nećete imati duboku vezu ni s jednim od njih. Ipak, imaćete dobre utiske i lepe uspomene. Uživajte u životu, lep period je pred vama! Važno je biti spreman, prihvatiti promene i utkati ih u svoj život.

#3 Ako imate partnera, moraćete doneti vrlo važnu odluku, po mogućnosti na temelju svojih osećaja. Bojite se jer mislite da vaš partner to neće dobro shvatiti, ali vaš će partner razumeti vašu odluku i čak će vas podržati! Prolazićete fazu emotivne nestabilnosti, ali to vas neće sprečiti da uživate. Ako ste slobodni, upoznaćete nekoga posebnog. Imate dobre šanse, ali sve ostalo je na vama. Morate biti oprezni i preuzeti inicijativu ako ne želite propustiti ove mogućnosti! Ne slušajte lažne savete ili nagađanja. Neko iz okoline će pokušati narušiti vašu sreću, pa budite oprezni. Dopustite da vam se ljubav dogodi.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić